xparsagamer1388x
Muted
- Dec 13, 2020
- 14
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Someone insulted me a lot called radi_am, whose insulting photos are obvious. Please ban the rude person forever and do something so that he can no longer enter the server. (translation)یک نفر خیلی به من توهین کرد به نامradi_amکه در عکس توهین هاش معلوم هست لطفا ای فرد بی ادب را برای همیشه ممنوع کنید و کاری کنید دیگر نتواند به سرور وارد شود
I need to see the full screenshot /full evidenceیک نفر خیلی به من توهین کرد به نامradi_amکه در عکس توهین هاش معلوم هست لطفا ای فرد بی ادب را برای همیشه ممنوع کنید و کاری کنید دیگر نتواند به سرور وارد شود
:/یک نفر خیلی به من توهین کرد به نامradi_amکه در عکس توهین هاش معلوم هست لطفا ای فرد بی ادب را برای همیشه ممنوع کنید و کاری کنید دیگر نتواند به سرور وارد شود
His report is about a person speaking badly
radi_am: کیرمor کیر= di_ck
radi_am: کص: pu_ssy
radi_am: مادرجنده: motherfu_cker
I told him that in the post you made a new reportCan you explain in Persian to Parsa that I need to see the full evidence? The whole picture- not cut
ميشه لطفا ً کل عکس رو بفرستي؟ ما بايد تمام شواهد رو ببينيمیک نفر خیلی به من توهین کرد به نامradi_amکه در عکس توهین هاش معلوم هست لطفا ای فرد بی ادب را برای همیشه ممنوع کنید و کاری کنید دیگر نتواند به سرور وارد شود
He said I hide it because I want not to my mom see themعکس را اک کردم تا مامانم فهشارو نبینه
جریان ایه یه پلیری به نامxxoiokرو دیدم بهش سلام کردم اسم واقعیش غزل بود رفتم اونجا و چند دقیقه بعد radi_amشروع به فش دادن کرد و گفت پیش غزل نیا