Invalid یک نفر که خیلی بد زبان است

Status
Not open for further replies.
Reaction score
88
یک نفر خیلی به من توهین کرد به نامradi_amکه در عکس توهین هاش معلوم هست لطفا ای فرد بی ادب را برای همیشه ممنوع کنید و کاری کنید دیگر نتواند به سرور وارد شود

Attachments

• Screenshot_۲۰۲۰۱۲۲۳_۲۲۲۵۲۷.jpg
    Screenshot_۲۰۲۰۱۲۲۳_۲۲۲۵۲۷.jpg
    55.1 KB · Views: 20
یک نفر خیلی به من توهین کرد به نامradi_amکه در عکس توهین هاش معلوم هست لطفا ای فرد بی ادب را برای همیشه ممنوع کنید و کاری کنید دیگر نتواند به سرور وارد شود
Someone insulted me a lot called radi_am, whose insulting photos are obvious. Please ban the rude person forever and do something so that he can no longer enter the server. (translation)
View reply.

I'm not sure is this a right translation :confused:
(on picture)
Mariak Arad Rakiaj Lozghe to any kit of Rome: radi_ar | I am going to be a woman in the world, so that I can take a telegram in a cozy place.
View reply.

I need to see the full screenshot /full evidence
View reply.

:/
View reply.

His report is about a person speaking badly
radi_am: کیرمor کیر= di_ck
radi_am: کص: pu_ssy
radi_am: مادرجنده: motherfu_cker
View reply.

Can you explain in Persian to Parsa that I need to see the full evidence? The whole picture- not cut
View reply.

ميشه لطفا ً کل عکس رو بفرستي؟ ما بايد تمام شواهد رو ببينيم
View reply.

He deleted the photo
:/
View reply.

Attachments

• Shot 0891.png
    Shot 0891.png
    36.7 KB · Views: 14
عکس را اک کردم تا مامانم فهشارو نبینه
جریان ایه یه پلیری به نامxxoiokرو دیدم بهش سلام کردم اسم واقعیش غزل بود رفتم اونجا و چند دقیقه بعد radi_amشروع به فش دادن کرد و گفت پیش غزل نیا
View reply.

عکس را اک کردم تا مامانم فهشارو نبینه
جریان ایه یه پلیری به نامxxoiokرو دیدم بهش سلام کردم اسم واقعیش غزل بود رفتم اونجا و چند دقیقه بعد radi_amشروع به فش دادن کرد و گفت پیش غزل نیا
He said I hide it because I want not to my mom see them
View reply.

But actually this dude radi_am used very bad words and I agree with parsa
View reply.

دقیقا هم باPVMPKINموافق هستم و او هم یک عضو برجسته است و حرف هایم را تایید کرد
View reply.

I can't mute people without the full evidence- sorry
View reply.

Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Back