deleted_user_6729
Notable Member
- Sep 10, 2017
- 798
- 1,207
I saw a skin on Serverda and it was like: a steve holding a very big tnt in his hand, and one hand up, if you know how to make it, please tell me how to make 4 d skin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ama Bu çalışmıyor.Benden UUID Istiyor.Es Dosya yönetici ile UUID yi doldurmama rağmen yine olmadı .Bunun yapılmasını biliyorsan söylermisin.Lütfen.Türkçe konuştuğun için teşekkürler. böyle kendimi daha iyi ifade edebiliyorumcilt paketi buradan indirebilirsiniz: Bir
http://mcpedl.com/3d-models-skin-pack/
Lütfen kullanmak istediğiniz cildin bir sorun olmadığını unutmayın; ancak yalnızca bir blok cildi kullanmanız yasaklanmış olacaktır.
Çalışmadığı için özür dilerim: (ve çok üzgünüm, ancak nasıl düzeltileceğini bilmiyorum.Ama Bu çalışmıyor.Benden UUID Istiyor.Es Dosya yönetici ile UUID yi doldurmama rağmen yine olmadı .Bunun yapılmasını biliyorsan söylermisin.Lütfen.Türkçe konuştuğun için teşekkürler. böyle kendimi daha iyi ifade edebiliyorum
Sorun Değil .Düşünmeniz YeterliÇalışmadığı için özür dilerim: (ve çok üzgünüm, ancak nasıl düzeltileceğini bilmiyorum.