Emerald And YT

deleted_user_6729

Notable Member
Reaction score
1,207
Let's say you have 100 subs, if you use YT Tag / YouTube tag to get Tag. Which Tag Stay. Is it YT or not EMERALD Is it the best YT EMERALD ? Xd LoL

Let's say you have 100 subs, if you use YT Tag / YouTube tag to get Tag. Which Tag Stay. Is it YT or not EMERALD Is it the best YT EMERALD ? Xd LoL
Emerald will stay because YT rank is useless as there is no perk set on that rank.
View reply.

If you get YT rank for 100 subs, You will get the YT Tag and you will not have extra features like Emerald Rank has. You will have average player commands like other players do with or without YT rank.
Hope it helped you :)
View reply.

[QUOTE = "KingOfBroken1, mesaj: 323466, üye: 25162"] 100 altınlık için YT derecelendirmesini alırsanız, YT Etiket'i alırsınız ve Emerald Rank gibi ekstra özelliklere sahip olmayacaksınız . YT derecesi olan veya olmayan diğer oyuncular gibi ortalama oyuncu komutlarına sahip olursunuz.
Umarım sana:)
[/ QUOTE] yardım etmiştir.
Thx . This Bad Xd
View reply.

[QUOTE = "KingOfBroken1, mesaj: 323466, üye: 25162"] 100 altınlık için YT derecelendirmesini alırsanız, YT Etiket'i alırsınız ve Emerald Rank gibi ekstra özelliklere sahip olmayacaksınız . YT derecesi olan veya olmayan diğer oyuncular gibi ortalama oyuncu komutlarına sahip olursunuz.
Thx . This Bad Xd
congrats on replying proenox
View reply.

Thx . This Bad Xd
Demek istedigini ozetliyim yt rank alirsan ve emeraldin varsa snrm yinede kalio komutlar
View reply.

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Back