Arsedq666
Active Member
- May 5, 2021
- 83
- 145
دفعه بعدی هر وقت فوش دادم میوت بده ن وقتی دارم تیکه میندازم

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
دفعه بعدی هر وقت فوش دادم میوت بده ن وقتی دارم تیکه میندازم

اره آمینAlahi khoda shafa bde pas :,(

Man kilan nmd gazie shoma do ta chie vali tike to ba fosh fargi nadare xDدفعه بعدی هر وقت فوش دادم میوت بده ن وقتی دارم تیکه میندازم![]()
حال ایندفعه شما گذشت کن سعی میکنیم تیکه زیاد نندازیمMan kilan nmd gazie shoma do ta chie vali tike to ba fosh fargi nadare xD

indo dge baid be staff begi na man ke xdحال ایندفعه شما گذشت کن سعی میکنیم تیکه زیاد نندازیم![]()
XD میوت مهم نی نمیخواد حال یه سره پیگیری کنی یه تیکه انداختم کلا یک کلاغ چهل کلاغ شدهindo dge baid be staff begi na man ke xd

Akhe nmidoni che tikehat khofe keee, zeshte hamintori velsh konamXD میوت مهم نی نمیخواد حال یه سره پیگیری کنی یه تیکه انداختم کلا یک کلاغ چهل کلاغ شده![]()

من ک کاری باهاش نداشتم فشاری شده بود پز رنک میداد گفتم یه اون وسط یه چند تا تیکه بندازمMan kilan nmd gazie shoma do ta chie vali tike to ba fosh fargi nadare xD

sbr kon, namosan?من ک کاری باهاش نداشتم فشاری شده بود پز رنک میداد گفتم یه اون وسط یه چند تا تیکه بندازم![]()
ن ترو خدا ول کن XD تو اصن ول کنXDDDDDelam nimod be mola ;,(
Nmisheeee :,(ن ترو خدا ول کن XD تو اصن ول کنXDDDD
همین امیر کیلر فیشاری از همه بپرسی همین میگ._. Poz vase rank ki mide akhe

XDDD اخیNmisheeee :,(
تو یکاری کن بشهXDNmisheeee :,(