T Toy_bannie Muted Joined Apr 3, 2020 Messages 4 Reaction score 1 Apr 3, 2020 #1 من هیچ کاری نکرده بودم به هر حال از کار که کرده ام عذر خواهی می کنم لطفا هر کاری که کرده ام منو ببخشید این اولین بارم بود
من هیچ کاری نکرده بودم به هر حال از کار که کرده ام عذر خواهی می کنم لطفا هر کاری که کرده ام منو ببخشید این اولین بارم بود
T Toy_bannie Muted Joined Apr 3, 2020 Messages 4 Reaction score 1 Apr 3, 2020 Thread starter #2 من از طرف مدیر مسدود نشده ام لطفا به ان هم توجه کنید ......من به خدا کاری نکرده ام به هر حال دوباره عذر خواهی می کنم View reply.
من از طرف مدیر مسدود نشده ام لطفا به ان هم توجه کنید ......من به خدا کاری نکرده ام به هر حال دوباره عذر خواهی می کنم View reply.
T Toy_bannie Muted Joined Apr 3, 2020 Messages 4 Reaction score 1 Apr 3, 2020 Thread starter #3 من از طرف مدیر مسدود نشده ام لطفا به ان هم توجه کنید ......من به خدا کاری نکرده ام به هر حال دوباره عذر خواهی می کنم View reply.
من از طرف مدیر مسدود نشده ام لطفا به ان هم توجه کنید ......من به خدا کاری نکرده ام به هر حال دوباره عذر خواهی می کنم View reply.