• Guest, To prevent spam, the BrokenLens Forums are not accepting new registrations at this time.

Invalid bad word

Status
Not open for further replies.

Manizmd

Member
Reaction score
357
upload_2022-4-10_23-33-55.png

bad word by naviid88shasgol

کونی = ure ♥♥♥♥♥♥♥

upload_2022-4-10_23-41-45.png

he used bad word again,

چه گوهی میخوری = what the s♥♥♥ u eat
View reply.

داش سرور داره جمع میکنه برن اینا گابریل داره سرورو اف میکنه 19 اوریل کامل اف میشه و خلاصه ریپورتارو چک نمیکنن
View reply.

داش سرور داره جمع میکنه برن اینا گابریل داره سرورو اف میکنه 19 اوریل کامل اف میشه و خلاصه ریپورتارو چک نمیکنن
دا کلا بر همیشه اف میشه یا برا مدتیه؟
View reply.

bow_splatter va chanta game baz shodn, fkr konam alaki migan ke mibandan, mikhastan bebandan chera game haro baz kardn?
View reply.

bow_splatter va chanta game baz shodn, fkr konam alaki migan ke mibandan, mikhastan bebandan chera game haro baz kardn?
داش گفت ک خودش گفت ۱۹ اوریل کامل همه سروریاه بروو اف میشه
View reply.

داش گفت ک خودش گفت ۱۹ اوریل کامل همه سروریاه بروو اف میشه
April 16.
بعدم یکی پیدا شده که گفته حاضرم سرورو بخرم ممکنه این اتفاق بیوفته.

@Icy_Hatake the language is Persian and all the transactions are true
View reply.

April 16.
بعدم یکی پیدا شده که گفته حاضرم سرورو بخرم ممکنه این اتفاق بیوفته.

@Icy_Hatake the language is Persian and all the transactions are true
16 April
مطمئنی؟ چون زده بود اونطور ک خودم ۱۹ اوریل، نمیدونم دقیق یادم نمیاد ولی فک کنم ۱۹ اوریل بود، ولی ب هر حال اگ کسی این سرورو بخره ینی ی کمک بزرگ هم ب ما کرده هم ب گابریل
View reply.

این دکستر بدبخت نمیدونم چرا هرجا ایرانی یا من باشم، میره همونجا میشینه یا خایه مالی میکنه یا کسشعرایه دیه میگه
حاجی سیک کن دیه اومده بودی پیجم نوشته بود از نمیدونم چیچی راضی هستید اخه بی ناموس تو مگه ادمینی یا چی بدبخت چرا انقد حقیری ادایه خایه مالارو در نیار؟ انقد چسناله نکن حقیر کمتر زر بزن یا جایی ک من جت میدم چت نده
اکتو بن کردم هنوز کونت مونده؟
View reply.

این دکستر بدبخت نمیدونم چرا هرجا ایرانی یا من باشم، میره همونجا میشینه یا خایه مالی میکنه یا کسشعرایه دیه میگه
حاجی سیک کن دیه اومده بودی پیجم نوشته بود از نمیدونم چیچی راضی هستید اخه بی ناموس تو مگه ادمینی یا چی بدبخت چرا انقد حقیری ادایه خایه مالارو در نیار؟ انقد چسناله نکن حقیر کمتر زر بزن یا جایی ک من جت میدم چت نده
اکتو بن کردم هنوز کونت مونده؟
خدا ب بیچاره هایی مث این شفا بده برا این دعا کنید ن برا سرور خدایی بدبخت تر از تو هس؟ بچه ساله عقده ای
View reply.

Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Back