Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
داش سرور داره جمع میکنه برن اینا گابریل داره سرورو اف میکنه 19 اوریل کامل اف میشه و خلاصه ریپورتارو چک نمیکننsh.it*
دا کلا بر همیشه اف میشه یا برا مدتیه؟داش سرور داره جمع میکنه برن اینا گابریل داره سرورو اف میکنه 19 اوریل کامل اف میشه و خلاصه ریپورتارو چک نمیکنن
dash kos khol nistan ke biyan alaki began =|bow_splatter va chanta game baz shodn, fkr konam alaki migan ke mibandan, mikhastan bebandan chera game haro baz kardn?
برا همیشه طرف گفت ک میخواد بره دنبال زندگیشدا کلا بر همیشه اف میشه یا برا مدتیه؟
داش گفت ک خودش گفت ۱۹ اوریل کامل همه سروریاه بروو اف میشهbow_splatter va chanta game baz shodn, fkr konam alaki migan ke mibandan, mikhastan bebandan chera game haro baz kardn?
April 16.داش گفت ک خودش گفت ۱۹ اوریل کامل همه سروریاه بروو اف میشه
16 AprilApril 16.
بعدم یکی پیدا شده که گفته حاضرم سرورو بخرم ممکنه این اتفاق بیوفته.
@Icy_Hatake the language is Persian and all the transactions are true
خدا ب بیچاره هایی مث این شفا بده برا این دعا کنید ن برا سرور خدایی بدبخت تر از تو هس؟ بچه ساله عقده ایاین دکستر بدبخت نمیدونم چرا هرجا ایرانی یا من باشم، میره همونجا میشینه یا خایه مالی میکنه یا کسشعرایه دیه میگه
حاجی سیک کن دیه اومده بودی پیجم نوشته بود از نمیدونم چیچی راضی هستید اخه بی ناموس تو مگه ادمینی یا چی بدبخت چرا انقد حقیری ادایه خایه مالارو در نیار؟ انقد چسناله نکن حقیر کمتر زر بزن یا جایی ک من جت میدم چت نده
اکتو بن کردم هنوز کونت مونده؟